Hoekema Installatiebedrijf is UNETO-VNI installateur

‘Nou, da's mooi... en wat betekent dat voor mij?’ horen wij u al denken. Het antwoord hierop is duidelijk en simpel: bij een UNETO-VNI installateur bent u verzekerd van service, kwaliteit en vakmanschap.
Overtuigd? Of wilt u meer weten over de organisatie en wat hij voor u kan betekenen? Lees dan verder...

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel


De veiligheid van installaties in woningen is meer dan ooit onderwerp van gesprek. Staat ú er wel eens bij stil dat uw elektrotechnische installatie thuis een gevaar kan vormen, door alle apparatuur die er onderhand op is aangesloten? Dat de cv-ketel wellicht onder onveilige omstandigheden functioneert en zelfs zou kunnen ontploffen? Of dat stilstaand water in uw leidingen legionellabesmetting kan veroorzaken? Waarschijnlijk niet. En dat zijn nu typisch klussen waarbij het goed is om een vakman in de arm te nemen. Veiligheid is nog maar één aspect. Comfort is niet minder belangrijk. Een deskundig aangelegde installatie - of dat nu gas, water of elektriciteit is - maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op de terreinen waar de UNETO-VNI leden actief zijn, gebeurt nogal wat.

Hetzelfde geldt voor de technische detailhandel waar de ontwikkelingen op technisch gebied razendsnel gaan. De detaillisten die bij UNETO-VNI zijn aangesloten verkopen huishoudelijke apparatuur computers, telecommunicatieapparatuur en randapparatuur voor computers. Maar ook gespecialiseerde bedrijven in advies en verkoop van hoogwaardige beeld- en geluidsapparatuur, verlichtingszaken en reparatiebedrijven van audio-, video- en huishoudelijke apparatuur zijn lid van UNETO-VNI.

De aanschaf van dergelijke apparatuur – of het nu een nieuwe wasmachine of een thuisbioscoop betreft - is en blijft voor u een behoorlijke investering. De detailhandelbedrijven van UNETO-VNI willen zich daarom onderscheiden door een professionele, vakkundige aanpak. Zij kunnen u bijpraten over de laatste technologische ontwikkelingen, waardoor u ervan verzekerd bent dat de investering in uw nieuwe apparaat of installatie er een voor de lange termijn is.

Aan alle leden van UNETO-VNI – installateurs, detaillisten en reparateurs - stellen wij hoge eisen. Zo hanteren onze leden duidelijke leveringsvoorwaarden. Om hen te ondersteunen om u een goede service te bieden is in samenspraak met de Consumentenbond de Geschillenregeling Elektro en de Geschillencommissie Installerende bedrijven (www.degeschillencommissie.nl) in het leven geroepen. Belangrijk daarbij zijn de wettelijke regels bij consumentenkoop en de afstemming daarover met fabrikanten- en consumentenorganisaties.

Garantie

Kwaliteit wordt bij UNETO-VNI met hoofdletters geschreven. Zo heeft UNETO-VNI diverse leveringsvoorwaarden opgesteld die de aangesloten bedrijven gebruiken bij het afsluiten van overeenkomsten. Dankzij deze voorwaarden zijn klanten onder meer verzekerd van garantie op het geleverde werk en de installaties. Maar zijn klanten ook verzekerd van garantie op afgenomen elektrotechnische producten en de eventuele reparatie hiervan.

Met deze waarborg voor kwaliteit onderscheiden de bij UNETO-VNI aangesloten bedrijven zich nadrukkelijk in de markt.

Kenniscentrum voor de installatiebranche en de elektro-technische detailhandel

UNETO-VNI is hét kenniscentrum voor de installatiebranche, de elektrotechnische detailhandel, de overheid en andere belanghebbenden. De kennisontwikkeling en kennisoverdracht stellen de ondernemers in de installatiebranche en elektrotechnische detailhandel onder meer in staat continu in te spelen op maatschappelijke vraagstukken op het gebied van onder andere veiligheid, zorg, milieu en mobiliteit.

UNETO-VNI op internet

Wil je meer weten over UNETO-VNI? Kijk dan op de onderstaande link:

  1. UNETO-VNI

 

gas

Home               Nieuws               Certificering               Contact

Vosseleane 22

8551 RA Woudsend