Zink en koperwerk


Hoekema Installatiebedrijf is leverancier van exclusieve zink-en koper-producten. Een groot assortiment zorgt ervoor dat wij u van dienst kunnen zijn met talrijke producten van goten, vergaarbakken, gootnetten, zetwerk, fels & roeventechniek, losagne’s, soldeermiddelen en gereedschappen.


De duurzaamheid en werkbaarheid van zink zijn optimaal. Ook na jaren heeft het nog steeds dezelfde eigenschappen. Het wordt niet bros en veroudert niet en het is heel gemakkelijk te repareren.


Zink is een soepel en levendig materiaal dat zich perfect leen tot profileren en plooien. Het laat ons toe het accent te leggen op alle uitvoeringsdetails. De vele technieken, de geometrie en het reliëf van de diverse typen verbindingen bieden de keuze sommige aspecten van de constructie te benadrukken of juist af te zwakken. Het zink, volkomen waterdicht, omsluit op harmonieuze wijze en net als een huid de vormen en structuren van een constructie.


De tijd heeft geen vat op het zink, integendeel, zijn natuurlijke oxidatie heef een beschermende werking en geeft een uitstekende levensduur met een beperkt onderhoud. Door zijn levendige patina onderscheidt het zink zich van andere materialen.

Koperwerk


Het leveren en aanbrengen van koperen felsdaken, roevendaken en losagne's behoort, als een van de weinige bedrijven in Nederland, tot onze specialiteiten. Koper kan zowel blank als gepatineerd verwerkt worden. Felsdaken, roevendaken en losagne's is zeker niet iets wat uitsluitend bij historische panden voorkomt. De moderne architectuur maakt hier meer en meer gebruik van, daar dit tot een bepaalde uitstraling aan een woning cq. kantoorpand geeft.

gas

Home               Nieuws               Certificering               Contact

Vosseleane 22

8551 RA Woudsend